Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi (SEO) kotisivullesi sijoitustakuulla

SEO, tai hakukoneoptimointi, on ryhmä erilaisia sääntöjä, joiden avulla voidaan parantaa kotisivujen sijoitusta esimerkiksi Googlessa. Kotisivujenne rakenne sekä muiden sivujen viittaukset sivustollenne vaikuttavat hakukoneoptimoinnin ratkaisuun. Kotisivusi etusivu sekä kaikki alasivut tulee optimoida eri hakusanoilla hyvän sijoituksen takaamiseksi googlehaussa. Asiakkaat eivät hae yrityksesi nimellä, vaan he hakevat hakusanoilla koskien heidän tarpeitaan ja näihin tarpeisiin yrityksesi tarjoaa tietenkin ratkaisua.

Sökmotoroptimering

Hinta: alkaen 419€ / vuosi

Nosta sijoituksesi hakukoneissa hakukoneoptimoinnilla (SEO)

Hakukoneoptimointi (SEO) on yksi aliarvostetuimmista osa-alueista, kun puhutaan verkkosivujen kehittämisestä. Suurin osa yrityksistä keskittyy usein ainoastaan sivuston ulkonäköön, mutta sillä ei tietenkään ole mitään arvoa jos sivuja ei löydetä hakukoneissa. Hakukoneet tuottavat 90% kaikesta nettiliikenteestä ja samalla ne myös vaikuttavat noin 55 prosenttiin verkossa tehtyihin verkkokauppatransaktioihin. Hakukoneoptimointi tuo siis enemmän kävijöitä sivullesi – ja varsinkin niitä oikeita kävijöitä. Kun kotisivulle lisätään oleellisia hakusanayhdistemiä, samalla paranee myös sijoitus hakukoneissa. Me tuomme asiakkaamme Googlen ensimmäiselle sivulle, emmekä ota maksua ennen tuloksia. Tätä me kutsumme SEO takuuksi.

SEO Sijoitustakuu

Sijoitustakuulla tarkoitamme sitä, että maksat vasta sitten, kun sivusi löytyy Googlen ensimmäiseltä sivulta (Top 10). Täten maksat siis vain ja ainoastaan tuloksista.

Onko kysyttävää? Soita, lähetä sähköpostia tai käytä yhteydenottolomaketta sopiaksesi tapaamisen edustajamme kanssa!


Sivukartta | © Intendit AB 2021
Me käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi kotisivuillamme