Yksityisyyden suoja

Henkilökohtaisten tietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Käytämme tunnistettavia tietoja, kun päätät antaa meille tietojasi tai ne kerääntyvät meille kotisivun käytöstä vain tämän tietosuojakäytännön säännösten ja voimassaolevien tietosuojasääntöjen mukaisesti.

Tämä tietosuojakäytäntö määrittää niiden henkilötietojen keräämisen, käsittelyn ja käytön tyypin, laajuuden ja tarkoituksen, jotka päätät jakaa kun käytät ja/tai joita voidaan siirtää Intenditin verkkosivuston kautta www.intendit.fi (jäljempänä verkkosivusto). Huomaa, että sinun ei tarvitse antaa henkilötietojasi, jotta voit käyttää verkkosivustoamme.


Jokaisella luonnollisella henkilöllä, jonka henkilökohtaisia tunnistettavia tietoja kerätään, rekisteröidään tai käytetään Intendit Oy:llä, on oikeus tietää, miten tietoja säilytetään, käytetään ja välitetään, ja hänellä on oikeus tarkistaa ja valvoa näiden tietojen käyttöä (henkilötietolaki 1998: 204 ja 25. toukokuuta 2018 yleisen tietosuojasäädöksen, jäljempänä "laki", mukaan). Henkilökohtaisella tunnistetulla tiedolla tarkoitetaan mitä tahansa tietoa, jonka voi suorasti tai epäsuorasti yhdistää luonnolliselle henkilölle kuuluvaksi, kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero tai vastaava. Lisätietoja oikeudestasi tarkistaa, korjata ja poistaa käsittelemiämme henkilötietojasi, oikeuksiesi suojaamisesta, samoin kuin yhteystietomme, kts. alla.

Lain mukaan henkilötietojen rekisterinpitäjä on WeIntendit AB, 556925-7057, (alla nimetty ”Intendit”,"me").

Valvontaviranomaisemme on Tietosuojavaltuutetun toimisto (www.tietosuoja.fi). Jos epäilet, että olemme käsitelleet henkilötietojasi tämän tietosuojakäytännön tai sovellettavien lakien ja määräysten vastaisesti, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

Tämä tietosuojakäytäntö ei koske muita verkkosivustoja. Kehoitamme siksi sinua tutustumaan muiden vierailemiesi sivustojen tietosuojakäytäntöihin.

Käymällä verkkosivustollamme hyväksyt tämän käytännön mukaiset toimenpiteet ja menettelytavat.


1. Sivustomme käytöstä kerätyt tiedot

A. Yhteydenottolomake
Sivustomme antaa sinulle mahdollisuuden luovuttaa meille tietoja täyttämällä yhteydenottolomake, esimerkiksi tilatessasi uutiskirjeen, pyytäessäsi tarjouksen tai informaatiota palveluistamme. Antamasi informaatio voi sisältää nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Käytämme tätä informaatiota:

  • toimittaaksemme pyytämääsi informaatiota, tuotteita ja palveluja;
  • toimittaaksemme informaatiota muista tarjoamistamme samankaltaisista tuotteista tai palveluista, joita olet jo käyttänyt tai tiedustellut (ellet ole kieltänyt meitä tarjoamasta tällaista informaatiota);
  • toimittaaksemme, tai salliaksemme valittujen kolmansien osapuolien toimittaa sinulle tietoja tavaroista tai palveluista, joiden uskomme kiinnostavan sinua (jos olet hyväksynyt tämän);
  • mukauttaaksemme kokemuksesi verkkosivustollamme ja varmistaaksemme, että verkkosivustosi näkyy tehokkaimmalla tavalla sinulle ja tietokoneellesi.

Muista, että Internetissä tapahtuva tiedonsiirto (esim. sähköpostiviestintä) muodostaa tietoturvariskin.
Siksi siirretyille tiedoille ei voida taata täydellistä suojaa kolmansilta osapuolilta.

B. Sisäänkirjautumisinformaatio

Kun vierailet verkkosivuillamme, keräämme standardoituja lokitietoja ja tietoja vierailijoiden käyttäytymismalleista, kuten:

  • vierailun päivämäärä ja aika;
  • käyttöjärjestelmä;
  • IP-osoite(Internet Protocol);
  • koko URL-historia sivustollemme, sivustoltamme ja sivujemme kautta (esim. vierailemasi verkkosivustot
  • ja tuotteet joita olet katsellut tai hakenut, sivuston vasteajat, latausvirheet, tiettyjen sivujen käyntien pituus, sivun interaktiivisuus ( kuten vieritys, painaukset ja hiiren kursorit) sekä menetelmät, joita käytetään vierittämään sivulta);
  • aikavyöhykeasetus; ja
  • selaimen lisäosa ja järjestelmänhallintaversio.

Nämä anonyymit tiedot antavat meille mahdollisuuden kehittää ja parantaa verkkosivujamme. Emme yritä selvittää henkilöllisyyttäsi sivuillamme vierailusi tuloksena. Emme myöskään yhdistele toisista lähteistä tällä tavalla kerättyjä tietoja tunnistettaviin tietoihisi tunnistaaksemme sinut.

C: Evästeet

Verkkosivustomme käyttää evästeitä (Cookies).

Voit estää evästeiden asennuksen säätämällä selaimesi asetuksia. Huomioi kuitenkin, että tällä tavoin et välttämättä pysty käyttämään täysin kaikkia ominaisuuksia verkkosivuillamme.

D. Google Analyticsin IP-anonymisointiominaisuuden käyttö

Sivustomme käyttää Google Analyticsia, eli kävijäseurantaa, Google Inc.:n , 1600 Amphitheatre Parkwayn, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat (jäljempänä 'Google'). Google Analytics käyttää niin kutsuttuja "Evästeitä", tietokoneellesi tallennettuja tekstitiedostoja, helpottamaan verkkosivujemme käyttöä. Näiden evästeiden tuottamat tiedot, kuten aika, sijainti ja vierailun tiheys verkkosivuillamme, mukaan lukien IP-osoite, siirretään Googlelle Yhdysvalloissa ja säilytetään siellä.

Googlen mukaan selaimesi toimittamaa IP-osoitetta ei koskaan linkitetä mihinkään muuhun Googlen hallussa olevaan tietoon.

Käytämme Google Analyticsin IP-anonymisointiominaisuutta verkkosivustollamme. Tämän ominaisuuden ansiosta Google lyhentää ja muuttaa nimettömäksi IP-osoitteesi ennen kuin se siirretään Euroopan unionin jäsenvaltioista tai Euroopan talousalueeseen kuuluvista valtioista.

Google käyttää näitä tietoja puolestamme arvioidakseen verkkosivuston käyttöä, laatii meille raportin toiminnastasi verkkosivuillamme ja tarjoaa meille muita palveluita, jotka liittyvät verkkosivujen ja internetin käyttöön. Käytämme näitä tietoja tilastotarkoituksiin. Google voi myös luovuttaa näitä tietoja kolmansille osapuolille, mikäli laki vaatii sitä tai siltä osin kuin kolmannet osapuolet käsittelevät näitä tietoja Googlen puolesta.

Käytämme Google Analyticsia, sisältäen Universal Analytics -ominaisuuden. Universal Analyticsin avulla voimme analysoida sivustomme aktiviteettia eri laitteissa (esim. jos vierailet sivustollamme kannettavan tietokoneen ja myöhemmin tablet-laitteen kautta). Tämä toteutetaan antamalla jokaiselle käyttäjälle pseudonyymi käyttäjätunnus. Tällainen toiminto tapahtuu, kun rekisteröit tilin tai kun kirjaudut sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Henkilökohtaisia tietoja ei siirretä Googlelle. Lisäominaisuuksien lisääminen Google Analyticsiin Universal Analyticsin avulla ei heikennä tai estä henkilötietojen suojaamista, kuten IP-salausta tai selainlaajennuksia.

Voit estää evästeiden asennuksen säätämällä selaimesi asetuksia. Huomaa kuitenkin, että tällä tavoin et välttämättä pysty käyttämään täysin kaikkia verkkosivujemme ominaisuuksia.

Google tarjoaa yleisimmille selaimille inaktivointivaihtoehdon, jonka avulla voit hallita paremmin, mitä tietoja Google kerää ja käsittelee. Jos otat nämä tiedot käyttöön, tietoja sivustosi vierailusta ei lähetetä Google Analytics -palveluun. Aktivointi ei kuitenkaan estä tietojen siirtämistä meille tai muille web-analyysipalveluille, joita voimme käyttää. Lisätietoja Googlen inaktivoinnista ja sen käyttöönotosta on osoitteessa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Voit myös poistaa käytöstä yksilölliset mainokset käyttämällä seuraavaa linkkiä:
https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=fi & ref_topic = 7048998

Lisätietoja henkilötietojen käyttöehdoista ja suojaamisesta Googlessa löytyy linkistä:
http://www.google.com/analytics/terms

2. Tietojen tallentaminen ja siirtäminen kolmansille osapuolille

Tallennamme tietosi turvallisille palvelimillemme ja voimme jakaa henkilökohtaisia tietojasi ryhmämme jäsenten (tytäryhtiöiden, perimmäisen emoyhtiön ja sen tytäryhtiöiden kanssa, sellaisina kuin ne on määritelty osakeyhtiölain 2005 luvun 1 luvussa: 551) ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, jotka auttavat meitä kohdentamaan tietty yleisö, räätälöimään markkinointiamme sekä parantamaan ja optimoimaan verkkosivustoamme.

Voimme siirtää sinulta keräämämme henkilötiedot Suomen ulkopuolelle ja joissakin tapauksissa Euroopan talousalueen ulkopuolelle (ETA), mikäli se on tarpeen edellä kuvattuja käyttötarkoituksia varten (myös silloin, kun siirrämme henkilötietojasi kolmansille osapuolille). Näin ollen ETA: n ulkopuolella työskentelevä henkilö, joka työskentelee meille tai jollekin tavarantoimittajallemme, voi käsitellä henkilötietojasi. Antamalla meille henkilötietojasi, hyväksyt tämän siirron, tallennuksen ja käsittelyn.

Jos henkilötietosi luovutetaan kolmansille osapuolille tai ETA: n ulkopuolelle, takaamme, että henkilötietojesi suojaamiseksi on varmistettu asianmukaiset toimenpiteet ja että niitä kohdellaan aina lain mukaisesti.

3: Linkit muille verkkosivustoille

Tämä tietosuojakäytäntö ei koske linkkejä sivuillamme, jotka linkittävät muihin sivustoihin. Suosittelemme, että luet tietosuojakäytäntöjä muilla vierailemillasi verkkosivustoilla.

4. Muutokset online-tietosuojakäytäntöön

Intendit voi tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön aika ajoin. Muutokset ilmoitetaan verkkosivuillamme tapahtuneiden päivitysten kautta. Suosittelemme, että vierailet säännöllisesti verkkosivuillamme varmistaaksesi, että hyväksyt muutokset tai lisäykset.

5. Pääsy henkilökohtaisiin tietoihisi / oikeus oikaisuun ja poistamiseen
Sinulla on lain mukaan oikeus pyytää tietoja siitä, mitä henkilökohtaisia tietoja meillä on sinusta. Jos meillä olevat tietosi ovat vanhentuneita tai virheellisiä, sinulla on oikeus pyytää tietojen päivittämistä ja oikaisemista. Sinulla voi myös olla oikeus pyytää hallussamme olevien henkilötietojesi poistamista, jos meillä ei ole lakisääteistä velvollisuutta säilyttää tietoja tai oikeudellista intressiä säilyttää raskauttavia
tietoja.

Kaikki pääsy-, korjaus- tai poistopyynnöt on tehtävä kirjallisesti alla olevassa kohdassa 6 yhteystiedoissa mainittuun osoitteeseen.

6. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai henkilötietojesi käytöstä, ota meihin yhteyttä osoitteeseen:

WeIntendit AB
Dockplatsen 12
211 19 Malmö

Sweden

E-post: info@intendit.se
sähköposti: info@intendit.se
verkkosivu: www.intendit.fi
puhelin: + 46 40 68 00 200



 

Sivukartta | © WeIntendit AB 2018
Me käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi kotisivuillamme