Antalet Besökare

Ytterligare 2 tips på hur du kan öka antalet besökare

Du har säkerligen investerat tid och pengar i en ny superfin hemsida – men var är besökarna? Med tanke på hur många hemsidor som faktiskt existerar är det förståeligt att det inte är helt enkelt för en eventuellt blivande kund att hitta fram till just DIN sida.

Förutom de grundläggande sakerna, som att din hemsida är lättnavigerad, välstrukturerad och mobilanpassad så finns det flera saker du kan göra.

Vi har i tidigare inlägg pratat om hur hemsidan kan rustas för ett bra sökresultat i Google, gett tips på relevant innehåll, hur du skriver smarta rubriker och sökmotoroptimerad text, vikten av optimerade bilder som hjälper din sida att laddas snabbare mm.

Här kommer ytterligare 2 tips!

1. Håll sidan levande med snyggt och delbart innehåll!

Försök att planera in lite nytt, snyggt och relevant innehåll för ett tag framöver och låt besökaren veta om dina planer. Då får besökaren en anledning att återkomma.

Se till att ditt innehåll går lätt att dela. Koppla gärna ihop din hemsida med dina övriga kanaler, såsom facebook och Youtube. Nöjda besökare som sprider ordet om ditt företag är den bästa marknadsföring du kan få! Människor lägger stor vikt vid rekommendationer från sina vänner så var inte rädd för att be om det.

2. Var aktiv på sociala medier

Berätta för alla att din hemsida finns även utanför din hemsida. Detta kan du till exempel göra genom att se till att ditt företag är aktivt på sociala medier och på så sätt bli synligt för både nya och befintliga kunder.  Sätt upp en sida på Facebook och länka ihop dessa.

Vill du veta mer? Kontakta oss >>

Dela på...


Kategorier

Sivukartta | © WeIntendit AB 2018
Me käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi kotisivuillamme